Customsitemaintanance Logo

Terwijl jij van je vakantie genieten zijn wij druk om een mooiere en betere Horlogedeals.nl te bouwen met nog betere deals.

Over een aantal weken zijn we weer online!

Met zonnige groet,

Team Horlogedeals.nl

In the mean time connect with us with the information provided

casio-horloges
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Casio

casio.png

Casio Heren- en Dameshorloges

Vanaf 1957 zijn de Casio heren- en dameshorloges al ontworpen met extra functionaliteiten. Normaal zijn horloges bedoeld om de tijd aan te geven, maar een Casio horloge heeft u veel meer te bieden. In 1976 bracht Casio zijn allereerst horloges uit. Deze horloges waren al voorzien van meer dan 10 verschillende functionaliteiten. Tegenwoordig zijn deze horloges bekend om hun vernieuwing.

Casio G-Shock horloges

Vanaf 1983 is de Casio G-Shock op de markt. Een medewerker van Casio wilde graag een horloge hebben dat niet kapot zou gaan onder de allerzwaarste omstandigheden zoals vallen van 10 meter, waterdruk van 10 jaar en een batterij die 10 jaar meegaat. Na meer dan 200 prototypes en bijna opgave van het project zag de medewerker na wat spelende kinderen in een speeltuin, de oplossing: Rubber. Dit rubber zorgt ervoor dat eventuele klappen opgevangen konden worden. Sindsdien is de G-Shock een begrip in de horlogewereld.

Bij Horlogedeals.nl hebben we diverse types G-Shock horloges voor zowel Heren als Dames in ons assortiment.

Geschiedenis Casio

Casio of voluit Casio Computer Company (カシオ計算機株式会社, Kashio Keisanki Kabushiki-gaisha) is een Japans elektronicabedrijf. Het in 1946 opgerichte bedrijf is vooral bekend van rekenmachines, horloges, computers, pda’s, synthesizers en kassa's.

GRATIS verzending Casio heren- en dameshorloges

Bij Horlogedeals verzenden we je Casio heren- en dameshorloge gratis in Nederland, België en Duitsland. Betalen gaat snel en veilig via onder andere iDeal, Afterpay of credit card.

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)