Customsitemaintanance Logo

Terwijl jij van je vakantie genieten zijn wij druk om een mooiere en betere Horlogedeals.nl te bouwen met nog betere deals.

Over een aantal weken zijn we weer online!

Met zonnige groet,

Team Horlogedeals.nl

In the mean time connect with us with the information provided

Algemene voorwaarden
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

ALGEMENE VOORWAARDEN

DEFINITIES

Artikel 1.

We houden bij Horlogedeals niet zo van moeilijk gedoe, net als u! We gaan u hieronder onze algemene voorwaarden gewoon in Jip en Janneke taal uit de doeken doen. Wanneer u er nog vragen over mocht hebben mag u de kleine lettertjes allemaal gaan uitpluizen. Eenvoudiger is ons gewoon even te bellen, we staan altijd voor u klaar!

 1. U, onze klant dus, bent de spil in onze organisatie!
 2. De service van Horlogedeals. Ons motto is “underpromise and overdeliver”. Dat zegt wel genoeg denken wij!
 3. Onze kennis. Wij hebben kennis van uw gewilde artikel, dus bel of mail ons gewoon wanneer u een vraag heeft!
 4. Prijs / kwaliteit. Probeert u ons, daarna wilt u niet anders meer! 

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Artikel 2.

Wij zijn Time Workxs

 1. Wij zijn ook:
  www.jocahorloges.nl , www.uhrendeals.nlwww.timeworkxs.nlwww.horlogedeals.nl
 1. Op onderstaande wijze kunt u ons bereiken:
  Bellen:06-49925189
  Mailen: info@horlogedeals.nlLangskomen:
  Borneostraat 31
  7009ER Doetinchem

Wilt u ons blijven volgen? (wat we ons heel goed kunnen voorstellen); www.facebook.com/horlogedeals

 1. We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar:Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 23.00 uur
  Zaterdag van 10.00 uur tot 23.00 uur
  Zondag van 10.00 tot 23.00 uur

Geef ons gezellig een belletje!  06-49925189

 1. Wil je gezellig even een bakje koffie komen doen? Vinden we altijd leuk!
  Borneostraat 31, 7009 ER Doetinchem.
  Doe je wel even een belletje vooraf om een afspraak te maken? Dan kunnen we ook zorgen dat de koffie klaar staat! 
 1. Onze officiële, saaie cijfers;

Horlogedeals / Time Workxs;

KvK-nummer: 61939161
BTW-identificatienummer: NL129392881B01

 

TOEPASSELIJKHEID

Artikel 3.

 1. In onze algemene voorwaarden staat wat jij van ons kunt verwachten en wat we van onze klanten verwachten. Kijk je alleen lekker rond op onze site, dan heb je natuurlijk niets meer met onze voorwaarden van doen.
 2. Heb je een vraag of ben je het ergens niet mee eens, gewoon even bellen. Je zou de eerste klant zijn waar wij het niet mee kunnen vinden.

HET AANBOD

Artikel 4.

Onze site is eerlijk in prijs, kwaliteit, inlichtingen over producten en hoe je het gekochte artikel weer kunt ruilen of terug kunt sturen. Geen spreekwoordelijke addertjes in het gras.

 

DE OVEREENKOMST

Artikel 5.

 1. Onze technische man zorgt ervoor dat wanneer je iets bij ons aankoopt, dit altijd doet in een veilige omgeving.
 2. Je bestelling wordt altijd netjes door ons bevestigd zodat jij als klant ook weet dat je bestelling en eventuele betaling in goede orde door ons is ontvangen.
 3. In deze bevestiging staat alles wat je wil weten omtrent je bestelling. Mocht je toch nog een vraagje hebben, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen. Vinden we ook wel gezellig!

HERROEPINGSRECHT

Artikel 6.

 1. Hij leek zo gaaf, dat ene horloge. Na het uitpakken komen de twijfels, dat kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Geen probleem, je mag het binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terug sturen. Hétzij je kiest een ander horloge, hétzij we storten je aankoopbedrag binnen 4 werkdagen terug op jouw rekening.
 2. Je hoeft geen reden op te geven als je dat niet wilt. Alhoewel we dat liever wel hebben, dit meer om onze service en collectie naar een nóg hoger niveau te tillen.

VERPLICHTINGEN TIJDENS BEDENKTIJD

Artikel 7.

Zoals gezegd mag je het horloge altijd terug sturen, zonder reden van opgaaf. Wel ben je verplicht het horloge in ongedragen en onbeschadigde staat aan ons te retourneren. Wanneer je al een lekker avondje uit bent geweest met het horloge lekker fris om je pols, dan gaat het ruilen wel wat lastiger worden. Wanneer we het dan in gedragen toestand weer terug krijgen, dan kan het zo zijn dat we daar eerst even met elkaar in de slag moeten. Niet dat we dat verwachten overigens!

VERZENDKOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING

Artikel 8.

Wanneer je een horloge niet mooi vindt, of je hebt gewoon spijt van je uitgave, dan zijn de kosten van het retourneren wel voor jezelf.

VERPLICHTINGEN VAN Horlogedeals BIJ HERROEPING

Artikel 9.

Wanneer jij binnen 14 dagen het horloge terug wil sturen gaan wij dit voor je doen;

 • We laten je even weten of, en in welke staat wij het horloge hebben ontvangen,
 • Het nieuwe horloge gaat in bestelling gezet worden of we storten het aankoopbedrag binnen 4 werkdagen op je rekening.

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Artikel 10.

Wanneer je een horloge hebt gedragen en het vertoont draagsporen, dan kunnen wij het horloge niet meer verkopen als nieuw natuurlijk. Helaas kunnen wij dan het aankoopbedrag niet meer aan je retourneren. Lijkt ons heel logisch eigenlijk.

DE PRIJS

Artikel 11.

 1. Zie artikel 4.
 2. De prijzen van de horloges zijn niet onderhandelbaar, hetzij je er meerdere ineens aan wil schaffen. Wanneer je dat wil, gewoon ons even bellen of mailen.
 3. Onze prijzen zijn allemaal inclusief btw.
 4. Verzending binnen Nederland, België en Duitsland is gratis.

CONFORMITEIT EN GARANTIE

Artikel 12.

 1. Zie artikel 4.
 2. Alle horloges van Horlogedeals vallen onder de bij de horloges genoemde garanties. Mocht er tóch onverhoopt een maandagmorgenproduct tussen zitten, lossen wij dat altijd netjes en zo snel mogelijk voor je op. Mocht er net na de garantieperiode iets zijn met je horloge en je twijfelt, gewoon even contact met ons opnemen. We zullen er ook dan alles aan doen wat binnen onze macht ligt om je naar alle tevredenheid te helpen.

LEVERING EN UITVOERING

Artikel 13.

 1. Wij doen ons best om jou goed van dienst te zijn. Daar zijn we een beetje obsessief in.
 2. De levertijden staat altijd vermeldt bij het product. Mochten we om welke reden dan ook de afgesproken levertijd niet kunnen halen, dan laten we je dat uiteraard weten. Je mag dan zelf beslissen of je het horloge nog wil ja of nee. Wanneer je dan al betaald hebt, dan storten we uiteraard je aankoopbedrag binnen 2 werkdagen retour.
 3. Waneer je horloge plotseling niet meer leverbaar blijkt te zijn, dan krijg je onmiddellijk je geld terug. Uiteraard mag je ook kiezen voor een ander horloge welke je ook mooi vindt.
 4. Mocht een horloge beschadigd raken, of zelf kwijtraken tijdens transport, dan is dat uiteraard onze zorg en zullen we er alles aan doen om je zo snel mogelijk het horloge alsnog te leveren.

BETALING

Artikel 14.

 1. Na betaling vooraf zetten je direct na ontvangst van het aankoopbedrag je bestelling in gang.
 2. Zit er ergens een foutje in het betaaltraject, of twijfel je? Laat het ons even weten, dat stellen we zeer op prijs.

KLACHTENREGELING

Artikel 15.

 1. Ook wij vinden het vervelend een klacht te horen.
 2. Wanneer je een klacht hebt, laat ons dat weten via klantenservice@horlogedeals.nl. Probeer je klacht zo duidelijk mogelijk te omschrijven en we duiken daar direct voor je in.
 3. Uiterlijk binnen 2 dagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.
 4. Voordat je allerlei externe partijen en fora aan het werk zet en je klacht gaat ventileren, hebben we liever dat je het eerst met ons oplost. Je zult merken dat ons er alles aan gelegen is om jou als tevreden klant te houden.
 5. Klachten zijn voor ons ook mogelijkheden om op een geweldige manier te laten zien. Klachten zijn voor ons een uitdaging!

AANVULLENDE OF AFWIJKENDE BEPALINGEN

Artikel 18.

Fijn dat we je de algemene voorwarden op deze manier uit hebben kunnen leggen, we willen het gewoon niet moeilijker maken dan het is. Mochten we de algemene voorwaarden tóch een keer wijzigen, laten we dat weten op onze website. Maak je geen zorgen, dat zal nooit ten nadele zijn van onze klant.