Customsitemaintanance Logo

Terwijl jij van je vakantie genieten zijn wij druk om een mooiere en betere Horlogedeals.nl te bouwen met nog betere deals.

Over een aantal weken zijn we weer online!

Met zonnige groet,

Team Horlogedeals.nl

In the mean time connect with us with the information provided

100% ORIGINELE MERKHORLOGES
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

100% ORIGINELE MERKHORLOGES

1. Verkopen jullie echte horloges?

Ja, wij verkopen alleen 100% echte merkhorloges. Alle horloges worden nieuw geleverd in originele merkdoos met bijbehorende boekjes en afhankelijk van het merk een certificaat van echtheid. Uiteraard worden alle horloges geleverd met een fabrieksgarantie van 1 of 2 jaar. Dit staat vermeld onder extra informatie op de productpagina.

2. Hoe kan het dat jullie zo goedkoop zijn?

Horlogedeals zet zich neer als een webshop waar u altijd goedkoop uw horloges kunt bestellen. Wij zijn alleen online actief in Nederland/Duitsland/België en hebben dus geen winkelpand met hoge huurkosten. Hierdoor zijn onze kosten zo laag, dat wij de horloges tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden en daar profiteert u van.

3. Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn op Horlogedeals helemaal gratis. Dit geldt voor leveringen naar Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Mocht u een bestelling willen verzenden naar een ander land, neem dan even contact met ons op.